Gomorra 2. évad 8. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Gomorra 2. évad 8. rész / Gomorrah s02e08 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.

Tartalom

Robert Savian népszerű regényének adaptációja, mely elvezet minket Nápoly sötét és veszélyes utcáiba, a Camorra bűnszervezet főhadiszállására. Miután Pietro Savastanot, a nápolyi maffia egyik legnagyobb és legfélelmetesebb keresztapját letartóztatják és rács mögé dugják, jobb keze, a harmincas Ciro Di Marzio nagy lehetőséget lát benne, hogy ő lehet az új vezér. Azonban még nem jött el az ő ideje. Amíg Pietro börtönben van, felesége, Imma kezeli a dolgokat, amíg fiuk Genny, Hondurasban bele nem tanul a szakmába. Az ellenséges klán feje, Salvatore Conte terveket szövöget, hogyan tudná Savastanot örökre elhárítani az útból.

Részletek

Gomorra-2-évad-8-rész
Gomorrah

Sorozat

Németország, Olaszország
2014, 55"  |  Premier (HU): 2014.11.01.
Dráma | Thriller | Krimi

Rendező: Stefano Sollima, Claudio Cupellini
Forgatókönyvíró: Giovanni Bianconi
Zene: Mokadelic
Szereplők: Marco D'Amore, Fortunato Cerlino, Salvatore Esposito, Marco Palvetti, Maria Pia Calzone, Domenico Balsamo, Christian Giroso, Carmine Monaco