Grimm 5. évad 8. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Grimm 5. évad 8. rész / Avengers Grimm s05e08 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.

Tartalom

Amikor Rumpelstiltskin megsemmisíti a varázstükröt, és elmenekül a modern világba, a négy hercegnő, Csipkerózsika, Hamupipőke, Hófehérek és Aranyhaj szintén a átjut a portálon. A jól képzett és mágikus erőket birtokló hercegnőknek le kell győzniük Rumpelstiltskint, mielőtt szolgaságba hajtaná az emberiséget.

Részletek

Grimm-5-évad-8-rész
Avengers Grimm

Amerikai Egyesült Államok
2015, 86"  |  Premier: 2015.04.10.
Kaland | Fantasy | Akció | Sci-fi

Rendező: Jeremy M. InmanÍró: Jeremy M. Inman
Zene: Chris Ridenhour
Szereplők: Casper Van Dien, Lauren Parkinson, Lou Ferrigno, Milynn Sarley, Marah Fairclough, Rileah Vanderbilt, Elizabeth Peterson, Kimo Leopoldo, Andrew E. Tilles