Guerrilla 1. évad 2. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Guerrilla 1. évad 2. rész (feliratos)

Guerrilla 1. évad 2. rész (feliratos) / Guerrilla s01e02 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Guerrilla 1. évad 2. rész (feliratos) film információk

Tartalom

A Gerilla az Oscar-díjas John Ridley (12 év rabszolgaság) új, hatrészes sorozata az Egyesült Királyság politikailag robbanásveszélyes időszakában játszódó szerelmi történet. Az 1970-es évek Londonjában járunk, ahol egy pár kapcsolata próbára tétetik, amikor kiszabadítanak egy politikai foglyot és létrehoznak egy radikális csoportosulást. A végső célpontjuk a Black Power Desk, egy titkos kémelhárító egység, ami a fekete aktivizmus minden formáját üldözi. A sorozat főszerepeiben Idris Elba (Luther, Star Trek – Mindenen túl, Thor), Freida Pinto (Gettómilliomos, A majmok bolygója – Lázadás) és Babou Ceesay (Free Fire – Kereszttűz, Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet) látható. (HBO)

Részletek

Guerrilla-1-évad-2-rész-(feliratos)
Guerrilla

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
2017, 60"  |  Premier: 2017.04.16.
Dráma

Rendező: Sam Miller, John Ridley
Forgatókönyvíró: John Ridley, Misan SagayOperatőr: Giulio Biccari
Szereplők: Jayda Mitchell, Idris Elba, Wunmi Mosaku, Giorgio Spiegelfeld, Patrick Gibson, Seeta Indrani, Freida Pinto, Sophia Brown, Bella Dayne, Jared Fortune