Hazug csajok társasága 7. évad 16. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Hazug csajok társasága 7. évad 16. rész (feliratos)

Hazug csajok társasága 7. évad 16. rész (feliratos) / Pretty Little Liars s07e16 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Hazug csajok társasága 7. évad 16. rész (feliratos) film információk

Tartalom

Emily, Hanna, Spencer, Aria és Alison együtt töltötték gyermeki éveiket. Egy nap Alison rejtélyes körülmények között eltűnik. Egy évvel az eset után a többi lány különös üzeneteket kap a titokzatos " A"-tól, aki azzal fenyegeti őket, hogy fényt derít minden titkukra. A lányok összefognak A" ellen, és megpróbálják kideríteni, mi történt barátnőjükkel.

Részletek

Hazug-csajok-társasága-7-évad-16-rész-(feliratos)
Pretty Little Liars

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2010, 60"  |  Premier (HU): 2014.05.15.
Dráma | Thriller | Misztikus

Rendező: Norman Buckley, Ron Lagomarsino
Forgatókönyvíró: Sara Shepard, Maya Goldsmith
Zene: Michael Suby
Szereplők: Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Ian Harding, Laura Leighton, Shay Mitchell, Sasha Pieterse, Janel Parrish, Tyler Blackburn