Hívják a bábát 6. évad 4. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 

Hívják a bábát 6. évad 4. rész (feliratos)

Hívják a bábát 6. évad 4. rész (feliratos) / Call The Midwife s06e04 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Hívják a bábát 6. évad 4. rész (feliratos) film információk

Tartalom

A sorozat az 1950-es évek Angliájában játszódik. Főhőse a frissen végzett szülésznő, a 22 éves Jenny Lee, aki egy hirdetésre jelentkezve megérkezik a Nonnatus Házba. Meglepődve tapasztalja, hogy ez nem egy kórház, s nem is egy szülőotthon, hanem egy kolostor, ahol az apácákkal együtt laknak a világi nővérek is. Vegyes a nővérek összetétele, hiszen van itt gazdag és szegény családból származó lány is; az egyik apáca kleptomániás, míg a másik frivol, a harmadik pedig annyira beleszeret az orvos Dr. Tunerbe, hogy inkább elhagyja a házat, mint hogy tovább szenvedjen.

Részletek

Hívják-a-bábát-6-évad-4-rész-(feliratos)
Call The Midwife

Sorozat

Egyesült Királyság
2012, 60"  |  Premier: 2012
Dráma

Rendező: Philippa Lowthorpe, Juliet May
Forgatókönyvíró: Jennifer Worth, Heidi Thomas
Zene: Peter Salem
Szereplők: Vanessa Redgrave, Jenny Agutter, Helen George, Laura Main, Cliff Parisi, Judy Parfitt, Pam Ferris, Stephen McGann, Bryony Hannah, Ben Caplan