How to Get Away with Murder 3x09 feliratos teljes epizód online

Eredeti sorozat cím: 

Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? 3. évad 9. rész (feliratos) / How to Get Away with Murder s03e09 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak a kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, látogass vissza sűrűn! :-)

Tartalom

Annalise Keating a philadeplhiai egyetem jogi karának professzora. A nő Hogyan lehet megúszni egy gyilkosságot címen meghirdetett kurzusán korábbi eseteit mutatja be diákjainak, melyek igencsak lázba hozzák a fiatal hallgatókat. Keating ráadásul azt is felajánlja, hogy a kurzus legjobb hallgatóit felveszi a csapatába. A professzor és fiatalokból álló csapata rejtélyes gyilkossági ügyekbe keveredik.

Részletek

Hogyan-ússzunk-meg-egy-gyilkosságot?-3-évad-9-rész-(feliratos)
How to Get Away with Murder

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2014, 43"  |  Premier (HU): 2014.11.03.
Dráma | Krimi | Misztikus

Rendező: Bill D'Elia, Laura Innes, Mike Listo
Forgatókönyvíró: Peter Nowalk, Michael Foley
Zene: Photek
Szereplők: Viola Davis, Billy Brown, Alfie Enoch, Jack Falahee, Katie Findlay, Aja Naomi King, Matt McGorry, Karla Souza, Charlie Weber, Liza Weil, Tom Verica