Humans 2. évad 8. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Humans 2. évad 8. rész (feliratos) / Humans s02e08 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.

Tartalom

A sorozat a képzeletbeli jövőben játszódik, ahol az elfoglalt, mindig rohanó emberek életét az emberhez külsőleg, s az intelligencia terén is hozzá hasonló robotok segítik. Szinte lehetetlen első ránézésre megkülönböztetni a valódi hús-vér embert robotmásától. A történetben a csavar pedig akkor következik be, amikor a robot faj egyszer csak 'gondol egyet'...

Részletek

Humans-2-évad-8-rész-(feliratos)
Humans

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
2015, 42"  |  Premier (HU): 2015.10.30.
Dráma | Sci-fi

Rendező: Lewis Arnold, Samuel Donovan
Forgatókönyvíró: Lars Lundström
Zene: Cristobal Tapia de Veer
Szereplők: Gemma Chan, Katherine Parkinson, Lucy Carless, Tom Goodman-Hill, Ivanno Jeremiah, Sope Dirisu, Theo Stevenson, Neil Maskell, Colin Morgan, Ruth Bradley