Hűtlen vágyak 2. évad 4. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Hűtlen vágyak 2. évad 4. rész

Hűtlen vágyak 2. évad 4. rész / Satisfaction s02e04 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Hűtlen vágyak 2. évad 4. rész film információk

Tartalom

A sorozat központi története egy házaspár köré épül; szemtanűi lehetünk egy modern házasság mélypontjainak. Neil Truman és felesége, Grace elérkezett ahhoz a ponthoz, hogy merengjen a nagy kérdésen: 'Most mihez kezdjünk, amikor mindenünk megvan, de ez mégsem elégít ki bennünket?!' Az állóvízből való kibillentés céljából extrém és meghökkentő variációkat próbálnak ki.

Részletek

Hűtlen-vágyak-2-évad-4-rész
Satisfaction

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok

Rendező: Mike Listo, Stephen Gyllenhaal
Forgatókönyvíró: Sean Jablonski
Zene: Nathan Matthew David
Szereplők: Matt Passmore, Stephanie Szostak, Blair Redford, Katherine LaNasa, Michelle DeShon, Brittany S. Hall, Spencer Garrett, Deanna Russo, Tzi Ma, Grant Show