Időről időre 1. évad 11. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Időről időre 1. évad 11. rész

Időről időre 1. évad 11. rész / About Time s01e11 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Időről időre 1. évad 11. rész film információk

Tartalom

Tim Lake (Domhnall Gleeson) élete átlagosan alakul, mígnem 21 évesen megtudja apjától, hogy családja férfitagjai egy rendkívüli képességgel rendelkeznek: képesek az időutazásra. Tim képes élete bármely korábbi pontjára visszaugrani, és megváltoztatni az eseményeket. A fiú úgy dönt, különleges adottságát arra használja fel, hogy megtalálja az igaz szerelmet.

Részletek

Időről-időre-1-évad-11-rész
About Time

Egyesült Királyság
2013, 123"  |  Premier (HU): 2013.10.17.
Fantasy | Dráma | Romantikus

Rendező: Richard Curtis
Zene: Nick Laird-ClowesOperatőr: John Guleserian
Szereplők: Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy, Lydia Wilson, Lindsay Duncan, Richard Cordery, Joshua McGuire, Tom Hollander, Margot Robbie, Will Merrick