Instinct (2018) 1. évad 3. rész feliratos online epizód

Magyar sorozat cím: 

Instinct (2018) 1. évad 3. rész magyar felirattal

Instinct (2018) 1. évad 3. rész magyar felirattal / Instinct 1x3 teljes epizód online teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Instinct (2018) 1. évad 3. rész magyar felirattal film információk

Tartalom

San Franciscóban egy sorozatgyilkos szedi áldozatait, mindegyikük férfi. A gyanú Catherine Tramellre (Sharon Stone) terelődik, ugyanis az írónő az egyik regényében nagyon hasonló gyilkosságokat ír le. A nyomozást Nick Curran (Michael Douglas) vezeti. A férfi már évek óta tiszta, de korábban alkohol- és drogproblémákkal küzdött. Nick nem tud, vagy nem akar ellenállni Catharine csábításának, ráadásul Bethnek (Jeanne Tripplehorn), a rendőrségi pszichológusnak is furcsa szerep jut az ügyben.