iZombie 3. évad 1. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

iZombie 3. évad 1. rész (feliratos)

iZombie 3. évad 1. rész (feliratos) / iZombie s03e01 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


iZombie 3. évad 1. rész (feliratos) film információk

Tartalom

Egy orvostanhallgató egy buliba volt hivatalos, ahol is megtörténik a katasztrófa. Megkarmolják, és zombiként ébred egy halottas zsákban. A körülmények megkövetelik, hogy olyan munkát válasszon, ami elősegíti a különleges étkezését. Így halottasházban vállal munkát, ahol az áldozatok agyából táplálkozik, és segíti a rendőrök munkáját...

Részletek

iZombie-3-évad-1-rész-(feliratos)
iZombie

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2015, 42"  |  Premier: 2015.03.17.
Dráma | Horror | Vígjáték | Krimi | Sci-fi

Rendező: Michael Fields, Mairzee Almas
Forgatókönyvíró: Mike Allred, Chris Roberson
Zene: Josh Kramon
Szereplők: Rose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli, Robert Buckley, David Anders, Leanne Lapp, Aly Michalka, Jessica Harmon, Bryce Hodgson, Andre Tricoteux