Jane the Virgin 3. évad 12. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Jane the Virgin 3. évad 12. rész (feliratos)

Jane the Virgin 3. évad 12. rész (feliratos) / Jane the Virgin s03e12 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Jane the Virgin 3. évad 12. rész (feliratos) film információk

Tartalom

A történet középpontjában a Miamiban élő Jane Villanueva áll, aki egy hagyományos értékrenddel rendelkező, keményen dolgozó fiatal lány áll. Jane családjának fontos, hogy lányuk megőrizze szüzességét egészen a házasságig. Ám tervüket meghiúsítja egy általános nőgyógyászati vizsgálat...

Részletek

Jane-the-Virgin-3-évad-12-rész-(feliratos)
Jane the Virgin

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2014, 60"  |  Premier: 2014.10.13.
Vígjáték

Rendező: Brad Silberling, Uta Briesewitz
Forgatókönyvíró: Jennie Snyder Urman
Zene: Kevin Kiner
Szereplők: Gina Rodriguez, Andrea Navedo, Yael Grobglas, Justin Baldoni, Ivonne Coll, Brett Dier, Jaime Camil, Anthony Mendez, Azie Tesfai, Jenna Ortega