Kártyavár 2. évad 4. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Kártyavár 2. évad 4. rész / House of Cards s02e04 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.

Tartalom

Frank Underwood legfőbb vágya, hogy a Fehér Házban kapjon meghatározó szerepet. Az ígért külügyminiszteri pozícióba azonban az elnök mást ültet, mellyel kivívja Frank haragját. A férfi nem ismer lehetetlent, és céljainak elérése érdekében akár mások élete árán is érvényesíti befolyását.

Részletek

Kártyavár-2-évad-4-rész
House of Cards

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2013, 51"  |  Premier: 2013.02.01.
Dráma

Rendező: James Foley, John David Coles
Forgatókönyvíró: Beau Willimon, Andrew Davies
Zene: Jeff Beal
Szereplők: Kevin Spacey, Robin Wright, Michael Kelly, Nathan Darrow, Lamont Easter, Mahershalalhashbaz Ali, Michael Gill, Molly Parker, Derek Cecil