Katalin cárnő 1. évad 1. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 

Katalin cárnő 1. évad 1. rész

Katalin cárnő 1. évad 1. rész / Young Catherine s01e01 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Katalin cárnő 1. évad 1. rész film információk

Tartalom

Oroszország cárnője, hogy unokaöccsének, Péter nagyhercegnek a felesége legyen. Frigyes porosz császár értesül a történtekről és meghívja a családot, hogy útban Oroszország felé töltsenek pár napot Berlinben. Az oroszországi kíséretet a fiatal Orlov gróf vezeti. Sophie megismeri az udvart. A férjjelölt kedves, de meglehetősen éretlen, gyermeteg. Szentpétervárott a cárnő első kérése az, hogy vegye fel az ortodox hitet, a másik az, hogy nevét változtassa Katalinra. A lány még hozzá sem ment Péterhez, máris politikai ellenzője akad az udvarban Voroncov személyében, aki mindenáron éket akar verni közéjük, ugyanis fél a porosz hatás erősödésétől. Feleségével együtt elhatározzák, hogy megmérgezik a fiatal nőt.

Részletek

Katalin-cárnő-1-évad-1-rész
Young Catherine

Szovjetunió, Amerikai Egyesült Államok, Németország, Egyesült Királyság, Kanada, Olaszország
1991, 150"  |  Premier: 1991.02.17.
Dráma | Történelmi | Életrajzi

Rendező: Michael AndersonÍró: Chris Bryant
Zene: Isaak Shvarts
Szereplők: Vanessa Redgrave, Christopher Plummer, Franco Nero, Marthe Keller, Maximilian Schell, Julia Ormond, Mark Frankel, Reece Dinsdale, Anna Kanakis