Ki vagy, doki? 9. évad 11. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Ki vagy, doki? 9. évad 11. rész

Ki vagy, doki? 9. évad 11. rész / Doctor Who s09e11 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Ki vagy, doki? 9. évad 11. rész film információk

Tartalom

Rose Tyler, egy londoni áruházban dolgozó fiatal lány egy napon véres és megmagyarázhatatlan események szemtanúja lesz, melyek során az ő élete is veszélybe kerül. Ekkor tűnik fel egy rejtélyes férfi, a Doktor, aki megmenti őt, Rose pedig egyik pillanatról a másikra az emberiség jövőjét meghatározó csata közepén találja magát. A Doktor képes utazni az időben, Rose-nak pedig választania kell: vagy kitart megszokott és unalmas életénél, vagy a férfival együtt beleveti magát a múlt és a jövő rejtelmeibe.

Részletek

Ki-vagy,-doki?-9-évad-11-rész
Doctor Who

Sorozat

Egyesült Királyság, Kanada
2005, 45"  |  Premier (HU): 2006.02.19.
Kaland | Dráma | Sci-fi | Misztikus | Családi

Rendező: Graeme Harper, Euros Lyn, James Strong
Forgatókönyvíró: Bob Baker
Zene: Murray Gold
Szereplők: David Tennant, Matt Smith, Billie Piper, Karen Gillan, Paul Kasey, Jenna-Louise Coleman, Nicholas Briggs, Arthur Darvill, Peter Capaldi, Ruari Mears