Kingdom 3. évad 2. rész feliratos online epizód

Magyar sorozat cím: 

Kingdom 3. évad 2. rész (feliratos)

Kingdom 3. évad 2. rész (feliratos) / Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull s03e02 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Kingdom 3. évad 2. rész (feliratos) film információk

Tartalom

A hidegháború éveiben járunk. Indiana Jonest, a régészprofesszort egyre gyanúsabbnak tartják a hatóságok, az egyetemről pedig ki akarják tenni a szűrét. Jones megismeri a fiatal Muttot, akinek egy titokzatos kincsre, Akator kristálykoponyájára fáj a foga, és Jones segítségét kéri. Peruba mennek, azonban kiderül, a szovjetek személyében vetélytársara leltek. Az oroszok, élükön a gyönyörű Irina Spalkóval a koponyával akarnak világuralomra törni, de Jones és Mutt mindent elkövet, hogy az ellenség előtt szerezzék meg a varázskoponyát.

Részletek

Kingdom-3-évad-2-rész-(feliratos)
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Amerikai Egyesült Államok
2008, 122"  |  Premier (HU): 2008.05.22.
Kaland | Akció

Rendező: Steven Spielberg
Forgatókönyvíró: David Koepp, George Lucas
Zene: John Williams
Szereplők: Harrison Ford, Cate Blanchett, Karen Allen, Shia LaBeouf, Ray Winstone, John Hurt, Jim Broadbent, Igor Jijikine, Dimitri Diatchenko, Ilia Volok