Lángoló Chicago 5. évad 21. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Lángoló Chicago 5. évad 21. rész (feliratos)

Lángoló Chicago 5. évad 21. rész (feliratos) / Chicago Fire s05e21 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Lángoló Chicago 5. évad 21. rész (feliratos) film információk

Tartalom

Az 51-es körzet tűzoltói a szakma legkiválóbb hőseiből tevődik össze - őket küldik a megoldhatatlannak látszó és a legveszélyesebb tűzesetekhez. A sorozat az ő életüket mutatja be; nehéz döntéshelyzeteiket, hivatásukból adódó problémáik, magánéleti nehézségeik oldalait fellapozva.

Részletek

Lángoló-Chicago-5-évad-21-rész-(feliratos)
Chicago Fire

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2012, 43"  |  Premier (HU): 2012.11.26.
Dráma | Akció

Rendező: Joe Chappelle, Jean de Segonzac
Forgatókönyvíró: Derek Haas, Matt Olmstead
Zene: Atli Örvarsson
Szereplők: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Charlie Barnett, Yuri Sardarov, Eamonn Walker, Christian Stolte, Joe Minoso, Randy Flagler, David Eigenberg