Line of Duty 4. évad 4. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Line of Duty 4. évad 4. rész (feliratos)

Line of Duty 4. évad 4. rész (feliratos) / In the Line of Duty 4 s04e04 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Line of Duty 4. évad 4. rész (feliratos) film információk

Tartalom

A Wong Ka Si Sei IV: Sik Gik Sing Yan című akciófilmben egy hongkongi és két amerikai rendőr nézeteltéréseik ellenére összefognak, hogy leleplezzenek két korrupt rendőrt, akik a CIA elől menekülő gyanúsított likvidálását kapták feladatul. A gyanúsítottról kiderül, hogy valójában szemtanúja volt valaminek...

Részletek

Line-of-Duty-4-évad-4-rész-(feliratos)
In the Line of Duty 4

Hongkong
1989, 94"  |  Premier: 1989.07.21.
Akció | Krimi

Rendező: Yuen Woo-Ping
Forgatókönyvíró: Chi-Sing Cheung
Zene: Siu-Lam Tang
Szereplők: Cynthia Khan, Donnie Yen, Michael Wong, Yat Chor Yuen, Liu Kai-chi, Lisa Chiao Chiao, Yuen Shun-Yi, Blaine Lamoureux, Gei Shun Wai, Michael Woods