Madam Secretary 3. évad 6. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Madam Secretary 3. évad 6. rész (feliratos) / Madam Secretary s03e06 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.

Tartalom

A sorozat középpontjában Elizabeth McCord, egy egyetemi tanár áll, akit személyesen az Amerikai Államok elnöke kér fel a külügyminisztériumi poszt betöltésére, miután a volt külügyfőnök egy baleset következtében meghal. Idővel kiderül, hogy a baleset nem a véletlen műve volt, s betekintést nyerhetünk Elizabeth magánéletébe is: hogyan lehet összeegyeztetni egy ilyen komoly pozíció teendőit a családi élettel.

Részletek

Madam-Secretary-3-évad-6-rész-(feliratos)
Madam Secretary

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2014, 45"  |  Premier: 2014
Dráma

Rendező: Eric Stoltz, Dennie Gordon, David Semel
Forgatókönyvíró: Barbara Hall, Alex Cooley
Zene: Transcenders
Szereplők: Téa Leoni, Geoffrey Arend, Tim Daly, Patina Miller, Erich Bergen, Kathrine Herzer, Evan Roe, Željko Ivanek, Bebe Neuwirth, Wallis Currie-Wood