Manchester sötét oldalán 1. évad 3. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 

Manchester sötét oldalán 1. évad 3. rész

Manchester sötét oldalán 1. évad 3. rész / No Offence s01e03 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Manchester sötét oldalán 1. évad 3. rész film információk

Tartalom

A manchesteri rendőrök életébe nyújt bepillantást a BAFTA-díjas Paul Abbott (Államérdek, Rúzs és vér, Szégyentelenek) rendhagyó vígjátéksorozata. Egy lepukkant rendőrbolton keresztül követhetjük végig egy csapatnyi rendőr mindennapjait. Nap mint nap gyújtogatók, neonácik és gyilkosok teszik próbára a rutinos és összetartó csapatot, amit a lelkes, de kétségtelenül lökött Vivienne Deering (Joanna Scanlon) vezet. Nehéz napok várnak rájuk, amikor egy különösen zavarodott sorozatgyilkos tűnik fel.

Részletek

Manchester-sötét-oldalán-1-évad-3-rész
No Offence

Sorozat

Egyesült Királyság

Rendező: Catherine Morshead, Harry Bradbeer
Forgatókönyvíró: Paul Abbott, Paul Tomalin
Zene: Vince Pope
Szereplők: Joanna Scanlan, Elaine Cassidy, Alexandra Roach, Will Mellor, Paul Ritter, Ste Johnston, Tom Varey, Neet Mohan, Saira Choudhry, Charlie May-Clark