Mars - Utunk a vörös bolygóra 1. évad 2. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Mars - Utunk a vörös bolygóra 1. évad 2. rész / Mars s01e02 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.

Tartalom

A Mars című alkotás naprendszerünk talán legmisztikusabb bolygójáról árul el minden eddig tudhatót, vagy még annál is többet. A sorozat ugyanis mindamellett, hogy izgalmas interjúkat tartalmaz napjaink neves tudósaival és mérnökeivel, részben a jövőben, 2033-ban játszódik, és az első Mars-misszió történetét mutatja be. A műsor azonban nem sci-fi, hanem egy nagyon is realisztikus és tudományos alapokon nyugvó történet, amely hamarosan akár valósággá is válhat.

Részletek

Mars---Utunk-a-vörös-bolygóra-1-évad-2-rész
Mars

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2016, 45"  |  Premier: 2016.11.01.
Sci-fi

Rendező: Everardo Valerio GoutOperatőr: Damian GarciaProducer: Brian Grazer
Szereplők: Alex Saracco, Stephen Saracco, Alberto Ammann, Ben Cotton, Jihae, Anamaria Marinca, Olivier Martinez, Clémentine Poidatz, Sammi Rotibi, Cosima Shaw