Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 6. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 

Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 6. rész

Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 6. rész / Miss Fisher's Murder Mysteries s02e06 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 6. rész film információk

Tartalom

Miss Fisher az 1920-as évek Melbourne-jében harcol az igazságért - flitteres ruhában, hosszú szipkával szájában andalogva a jazz klubokból kiáradó zene ritmusára. Éles eszével és lehengerlő stílusával minden bűnténynél jeleskedik. Nyomozásában nagy segítsége szobalánya, Dot, a jóképű Jack Robinson felügyelő és vastag pénztárcájú nagynénje.

Részletek

Miss-Fisher-rejtélyes-esetei-2-évad-6-rész
Miss Fisher's Murder Mysteries

Sorozat

Ausztrália
2012, 60"  |  Premier (HU): 2013.02.02.
Dráma | Krimi | Misztikus

Rendező: Tony Tilse, Daina Reid, David Caesar
Forgatókönyvíró: John Banas, Shelley Birse
Zene: Greg Walker
Szereplők: Essie Davis, Nathan Page, Hugo Johnstone-Burt, Ashleigh Cummings, Richard Bligh, Travis McMahon, Anthony Sharpe, Miriam Margolyes, Tammy MacIntosh