Murdoch nyomozó rejtélyei 9. évad 15. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Murdoch nyomozó rejtélyei 9. évad 15. rész / Murdoch Mysteries s09e15 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.

Tartalom

A 19. századi Torontó híres nyomozójának, William Murdoch felügyelőnek egyedi és újszerű vizsgálati módszereivel ismerkedhetünk meg. Friss és csavaros észjárása, utánozhatatlan stílusa révén minden vele szemben álló bűnügyet megold. Munkájában nagy segítsége Dr. Julia Ogden patológusnő és George Crabtree közrendőr.

Részletek

Murdoch-nyomozó-rejtélyei-9-évad-15-rész
Murdoch Mysteries

Sorozat

Egyesült Királyság, Kanada
2008, 48"  |  Premier (HU): 2010.07.10.
Dráma | Krimi | Misztikus

Rendező: Harvey Crossland, Laurie Lynd
Forgatókönyvíró: Maureen Jennings
Zene: Robert Carli
Szereplők: Yannick Bisson, Thomas Craig, Helene Joy, Jonny Harris, Lachlan Murdoch, Georgina Reilly, Kristian Bruun, Arwen Humphreys, Jonathan Watton, Nigel Bennett