Nagypályások 3. évad 2. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Nagypályások 3. évad 2. rész

Nagypályások 3. évad 2. rész / Ballers s03e02 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Nagypályások 3. évad 2. rész film információk

Tartalom

A sorozat középpontjában a sport áll: befutott focistákról, támogatóikról, edzőikről, csapattársaikról, családi és baráti kapcsolataikról fest képet. Hogyan befolyásolja a hivatás a magánszférát? Lehet-e tökéletes összhangot teremteni a hivatásos sportolói élet és a teljesítményt döntően befolyásoló családi háttér között?

Részletek

Nagypályások-3-évad-2-rész
Ballers

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2015, 30"  |  Premier (HU): 2015.06.22.
Dráma | Vígjáték | Sportfilm

Rendező: Julian Farino, Simon Cellan Jones
Forgatókönyvíró: Stephen LevinsonOperatőr: Jaime Reynoso
Szereplők: Dwayne Johnson, John David Washington, Omar Benson Miller, Donovan W. Carter, Troy Garity, Jazmyn Simon, Rob Corddry, London Brown, Dulé Hill