NCIS: New Orleans 3. évad 2. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

NCIS: New Orleans 3. évad 2. rész

NCIS: New Orleans 3. évad 2. rész / NCIS: New Orleans s03e02 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


NCIS: New Orleans 3. évad 2. rész film információk

Tartalom

A krimisorozat főhőse Dwayne Pride és Christopher LaSalle különleges ügynökök, akik új társat kapnak Meredith Brody személyében. A csapat az egyesülést követően egymást kóstolgatva próbálja meg New Orleans városának speciális bűnügyi eseteit felderíteni, miközben a háttérben jazz szól...

Részletek

NCIS:-New-Orleans-3-évad-2-rész
NCIS: New Orleans

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2014, 42"  |  Premier: 2014.09.23.
Dráma | Krimi

Rendező: James Whitmore Jr., James Hayman
Forgatókönyvíró: Gary Glasberg, Sonya Winton
Zene: Brian Kirk
Szereplők: Scott Bakula, Lucas Black, Zoe McLellan, Rob Kerkovich, C. C. H. Pounder, Daryl Mitchell, Mike R. Moreau, Shanley Caswell, Martin Bats Bradford