No Tomorrow 1. évad 9. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

No Tomorrow 1. évad 9. rész (feliratos) / No Tomorrow s01e09 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.

Tartalom

Evie már harminc körül jár, és mondhatni, nem sok érdekes történt vele eddig. Xaviernek van egy bakancslistája, illetve nyolc hónapja és tizenkét napja a haláláig, hogy átélje azt, mi eddig kimaradt az életéből. Meggyőződése ugyanis, hogy pontosan ennyi idő van hátra a mindent elsöprő apokalipszisig...

Részletek

No-Tomorrow-1-évad-9-rész-(feliratos)
No Tomorrow

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2016, 43"  |  Premier: 2016
Dráma

Rendező: Brad Silberling
Forgatókönyvíró: Corinne BrinkerhoffOperatőr: Checco Varese
Szereplők: George Basil, Jenn An, Evan Lai, Tori Anderson, Chris Aquilino, Isabella Bazler, Sarayu Rao, Ana Dela Cruz, Ernie González Jr., Jonathan Langdon