Orange is the New Black 5. évad 8. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Orange is the New Black 5. évad 8. rész (feliratos)

Orange is the New Black 5. évad 8. rész (feliratos) / Orange Is the New Black s05e08 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Orange is the New Black 5. évad 8. rész (feliratos) film információk

Tartalom

Piper Chapman sok évvel ezelőtt leszbikus korszakában egy alkalommal drogpénzt szállított barátnőjének, azonban szerencsétlenségére a törvény keze még azelőtt utolérte, hogy a tett elvévült volna. Piper önként kezdi meg 15 hónapos börtönbüntetését, miközben vőlegénye odakint várja. Arra azonban, ami a fegyházba fogadja, esélye sem volt felkészülni.

Részletek

Orange-is-the-New-Black-5-évad-8-rész-(feliratos)
Orange Is the New Black

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2013, 55"  |  Premier: 2013.07.11.
Dráma | Vígjáték | Krimi

Rendező: Michael Trim, Andrew McCarthy
Forgatókönyvíró: Piper Kerman, Jenji Kohan
Zene: Scott Doherty
Szereplők: Taylor Schilling, Michael Harney, Kate Mulgrew, Natasha Lyonne, Uzo Aduba, Danielle Brooks, Samira Wiley, Dascha Polanco, Selenis Leyva, Nick Sandow