Paktum 2. évad 3. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Paktum 2. évad 3. rész

Paktum 2. évad 3. rész / The Pact s02e03 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Paktum 2. évad 3. rész film információk

Tartalom

A sorozat napjaink Lengyelországában játszódik. Piotr oknyomozó újságíró, akinek a cikke nagy médiavihart vált ki. Nem tudja még, hogy a nyomozása meglepő véget ér, és mindez hatással lesz a szeretteire is. A sorozat nem csak egy történet a kortárs médiáról. Történet egy nemzedékről, amelyik a kommunista Lengyelországban nőtt fel, és amely elsőként érezhette a politikai változásokat. Történet emberekről, akik hittek az új rendszerben, és csak később szembesültek azzal, hogy a szabadságnak ára van.

Részletek

Paktum-2-évad-3-rész
The Pact

Sorozat

Lengyelország
2015, 60"  |  Premier: 2015.11.08.
Dráma | Thriller | Krimi | Misztikus

Rendező: Marek Lechki, Leszek Dawid
Forgatókönyvíró: Andrzej Golda
Zene: Lukasz Targosz
Szereplők: Marcin Dorociński, Marta Nieradkiewicz, Witold Dębicki, Alicja Dabrowska, Marcin Pietowski, Tomasz Ziętek, Magdalena Cielecka, Edward Linde-Lubaszenko