Rejtjelek 2. évad 21. rész angol online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Rejtjelek 2. évad 21. rész (angol)

Rejtjelek 2. évad 21. rész (angol) / Blindspot s02e21 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Rejtjelek 2. évad 21. rész (angol) film információk

Tartalom

Jane Doe egy napon a New York-i Times Square-en tér magához, teljesen meztelenül, míg testét rejtélyes tetoválások borítják. A nő semmire sem emlékszik, így azt sem tudja, hogy került a térre. A tetoválásoknak látszólag semmi értelmük nincs, kivéve egyet a hátán, egy FBI-ügynök nevét, Kurt Wellert. Janes, Weller és az FBI csakhamar rájön, hogy minden egyes jel a testén egy-egy megoldásra váró bűntény. A nyomozás előrehaladtával egyre közelebb kerülnek az igazsághoz a nő identitásával kapcsolatban.

Részletek

Rejtjelek-2-évad-21-rész-(angol)
Blindspot

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2015, 42"  |  Premier: 2015.09.21.
Dráma | Thriller | Krimi | Misztikus

Rendező: Mark Pellington, Rob Seidenglanz
Forgatókönyvíró: Martin Gero, Ryan Johnson
Zene: Blake Neely
Szereplők: Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Rob Brown, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Ukweli Roach, Marianne Jean-Baptiste, CJ Parson, François Arnaud