Ripper Street 5. évad 2. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Ripper Street 5. évad 2. rész (feliratos) / Ripper Street s05e02 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.

Tartalom

1889-et írunk, hat hónap telt el az utolsó Hasfelmetsző Jack-gyilkosság óta, amikor váratlanul egy újabb női holttestre bukkannak egy sikátorban. Edmund Reid (Matthew Macfadyen) felügyelő Bennett Drake őrmester (Jerome Flynn) Homer Jackson kapitány (Adam Rothenberg) segítségét kéri, hogy  derítsék fel az ügyet. 

Részletek

Ripper-Street-5-évad-2-rész-(feliratos)
Ripper Street

Sorozat

Egyesült Királyság, Írország
2012, 59"  |  Premier: 2012.12.30.
Krimi | Misztikus

Rendező: Andy Wilson, Tom Shankland
Forgatókönyvíró: Richard Warlow, Toby Finlay
Zene: Dominik Scherrer
Szereplők: Matthew Macfadyen, Jerome Flynn, Adam Rothenberg, David Wilmot, MyAnna Buring, David Dawson, Charlene McKenna, Clive Russell, Leanne Best