Riviéra 1. évad 5. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Riviéra 1. évad 5. rész

Riviéra 1. évad 5. rész / Riviera s01e05 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Riviéra 1. évad 5. rész film információk

Tartalom

A történet szerint egy nemrégiben nősült milliárdos, Constantine életét veszti egy rejtélyes hajóbalesetben. Özvegyét, Georginát sokkolja a hír. Különösen az borítja ki az asszonyt, hogy férjéről kiderül: egy erőszakos, hazug, gyilkos bűnöző volt. Constantine tulajdonképpen egy gazfickó volt, akinek mindeddig sikerült rejtegetnie valós életét, ám a halálát követően a titkok a felszínre kerülnek. A nőnek hamarosan cselekednie kell, ha szeretné biztonságbn tudni saját magát és szeretteit.

Részletek

Riviéra-1-évad-5-rész
Riviera

Sorozat

Egyesült Királyság
2017  |  Premier: 2017
Thriller

Rendező: Hans Herbots, Philipp KadelbachÍró: Neil Jordan
Forgatókönyvíró: John Banville
Szereplők: Roxane Duran, Igal Naor, Xavier Brossard, Nora Arnezeder, Laura Dale, Marc Rissmann, Nicholas Rowe, Stacy Shane, Yan Tual, Daniil Vorobyov