Salvation 1. évad 1. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Salvation 1. évad 1. rész (feliratos)

Salvation 1. évad 1. rész (feliratos) / Terminator Salvation s01e01 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Salvation 1. évad 1. rész (feliratos) film információk

Tartalom

A világvége után az emberiség maradéka küzd a túlélésért. John Connor tudja, hogy ő lesz az emberi lázadók vezetője, de nem ilyen jövőre számított. Nem váltak valóra a jóslatok, és ez talán összefüggésben állhat a rajtélyes Marcus Wright megjelenésével. Marcus maga sem érti, hogyan került a halálsorról 2018-ba, de Connor is csak sejti, hogy a férfire fontos szerep várhat. Végül sikerül eljutniuk a Skynet irányítóközpontjába, ahol rátalálnak a szörnyű titokra, amely a civilizáció pusztulásához vezethet.

Részletek

Salvation-1-évad-1-rész-(feliratos)
Terminator Salvation

Amerikai Egyesült Államok, Németország, Egyesült Királyság, Olaszország
2009, 115"  |  Premier (HU): 2009.06.04.
Akció | Sci-fi

Rendező: McGÍró: John D. Brancato, Michael Ferris
Zene: Danny Elfman
Szereplők: Christian Bale, Sam Worthington, Moon Bloodgood, Helena Bonham Carter, Anton Yelchin, Jadagrace, Bryce Dallas Howard, Common, Jane Alexander