Sárkányok: A Hibbant-sziget harcosai 5. évad 11. rész magyar szinkronos online epizód

Sárkányok: A Hibbant-sziget harcosai 5. évad 11. rész / Sárkányok: A Hibbant-sziget harcosai 5x11 teljes epizód online teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.

Tartalom

Hablaty és Fogatlan nevű sárkánya megmentik Hibbant-sziget lakóit a Vörös haláltól. Ezt követően szent célul tűzik ki maguk elé az emberek és a sárkányok kapcsolatának megjavítását, s mindent meg is tesznek ennek elérésében.

Részletek

Sárkányok:-A-Hibbant-sziget-harcosai-5-évad-11-részSorozat

Amerikai Egyesült Államok
2012, 22"  |  Premier (HU): 2013.03.11.
Kaland | Fantasy | Animáció | Vígjáték | Családi

Rendező: Anthony Bell, John Sanford
Forgatókönyvíró: Art Edler Brown
Zene: John Paesano
Szereplők: Jay Baruchel, America Ferrera, T. J. Miller, Christopher Mintz-Plasse, Zack Pearlman, Nolan North, Chris Edgerly, Julie Marcus, Andree Vermeulen