Sonic Boom 1. évad 1. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Sonic Boom 1. évad 1. rész

Sonic Boom 1. évad 1. rész / Sonic Boom s01e01 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Sonic Boom 1. évad 1. rész film információk

Tartalom

A Sonic Boom című animációs mesefilmsorozatban Sonic és barátai szinte állandó harcban állnak Dr. Eggman, az őrült tudós találmányaival. A férfi minden vágya, hogy elárassza a békés szigetet robotjaival. De nem számol Sonic-kal és csapatával, akik felveszik a kesztyűt, s így kaland kalandot követ.


Részletek

Sonic-Boom-1-évad-1-rész
Sonic Boom

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok, Franciaország
2014, 11"  |  Premier: 2014.11.08.
Kaland | Fantasy | Animáció | Akció | Vígjáték

Rendező: Natalys Raut Sieuzac
Forgatókönyvíró: Reid Harrison, Alan Denton
Zene: Michael Richard Plowman
Szereplők: Roger Craig Smith, Colleen O'Shaughnessey, Cindy Robinson, Mike Pollock, Travis Willingham, Kirk Thornton, Nika Futterman, Wally Wingert, Bill Freiberger