Super Dragon Ball Heroes 1. évad 1. rész feliratos online epizód

Magyar sorozat cím: 

Super Dragon Ball Heroes 1. évad 1. rész magyar felirattal

Super Dragon Ball Heroes 1. évad 1. rész magyar felirattal / Super Dragon Ball Heroes 1x1 teljes epizód online teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Super Dragon Ball Heroes 1. évad 1. rész magyar felirattal film információk

Tartalom

Pokolfajzatot a második világháború alatt teremtette Raszputyin, hogy a gonosz szolgálatába állítsa. Broom professzor, a Paranormális Kutatás és Védelem Hivatal alapítója menti meg a fiút, és fiaként neveli fel. A professzor segít neki felébreszteni természetfeletti képességeit. Raszputyin eközben a Föld leigázására készül, és minden erejével azért küzd, hogy maga mellé állítsa Pokolfajzatot.