Szilícium-völgy 4. évad 6. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Szilícium-völgy 4. évad 6. rész

Szilícium-völgy 4. évad 6. rész / Silicon Valley s04e06 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Szilícium-völgy 4. évad 6. rész film információk

Tartalom

Richard és barátai programozók, és arról álmodoznak, hogy az amerikai csúcstechnológia központjában, a Szilícium-völgyben sikeres karriert építhetnek az informatika világában. A nagy lehetőségre várva egy hacker hostelben élnek. Az épület tulaja, a korábban szintén programozóként dolgozó Elrich megállapodást köt a srácokkal, hogy bevételük tíz százalékáért addig lakhatnak a házban, ameddig akarnak. Richard kifejleszt egy tömörítő algoritmust, azonban még maga sincs teljesen tisztában azzal, hogy milyen forradalmi dolgot hajtott végre. Egocentrikus főnöke azonban hamar felismeri a szoftverben rejlő lehetőséget, és hatalmas összeget kínál Richard cégéért.   3. évad: A Szilícium-völgy nerd-törvényei eddig sem kímélték Richardékat, ám az új évadban azért is meg kell küzdeniük majd, hogy egyáltalán szavuk legyen cégük, az egyre többre taksált Pied Piper irányításában. A startuphoz egy új, külsős CEO érkezik majd ugyanis, ami abszolút nem tetszik a srácoknak.

Részletek

Szilícium-völgy-4-évad-6-rész
Silicon Valley

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2014, 30"  |  Premier (HU): 2014.04.07.
Vígjáték

Rendező: Mike Judge, Alec Berg, Tricia Brock
Forgatókönyvíró: John Altschuler
Zene: Jeff Cardoni
Szereplők: Thomas Middleditch, Aly Mawji, T. J. Miller, Josh Brener, Martin Starr, Kumail Nanjiani, Christopher Evan Welch, Amanda Crew, Zach Woods, Matt Ross