Szulejmán 1. évad 211. rész magyar szinkronos online epizód

Magyar sorozat cím: 

Szulejmán 1. évad 211. rész

Szulejmán 1. évad 211. rész / Szulejmán 1x211 teljes epizód online teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Szulejmán 1. évad 211. rész film információk

Tartalom

Bár még csak 26 éves, Szulejmán, a török birodalom uralkodója a világ meghódítására készül. Az uralkodó kedvére válogathat a szebbnél szebb háremhölgyek közül, azonban egyikük, Rokszolana mély benyomást tesz rá. A szultán felesége és családja természetesen nem nézi jó szemmel a friss szerelmet, és azt tervezik, eltávolítják a lányt az udvarból. A uralkodónak nem csak a női féltékenységgel, de az ármánykodó pasákkal is meg kell bíróznia.

Részletek

Szulejmán-1-évad-211-részSorozat

Törökország
2011, 90"  |  Premier (HU): 2013.01.09.
Dráma | Történelmi | Romantikus | Háborús | Életrajzi

Rendező: Durul Taylan, Yagmur Taylan
Forgatókönyvíró: Meral OkayOperatőr: Ercan Özkan
Szereplők: Meryem Sahra Uzerli, Aras Bulut İynemli, Serkan Altunorak, Fehmi Karaarslan, Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Okan Yalabik, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç