The Affair 3. évad 9. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

The Affair 3. évad 9. rész (feliratos)

The Affair 3. évad 9. rész (feliratos) / The End of the Affair s03e09 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


The Affair 3. évad 9. rész (feliratos) film információk

Tartalom

1946 egy esõs éjszakáján véletlenül találkozik két férfi: egy regényíró hosszú évek után viszontlátja egykori szeretõje férjét. Mindketten szeretik Sarah-t, mindketten féltékenyek rá, és egyikük sem érti õt. Sarah két évvel ezelõtt egy szó magyarázat nélkül hagyta el a férfit, akit addig szeretett, hogy visszatérjen férjéhez, aki még mindig szerette õt. Az egykori szeretõben újra feltámad a szenvedély, nyomozni kezd a nõ után, sõt detektívet is fogad, hogy kitudja Sarah minden titkát. Közben fokozatosan újjáélednek benne a múlt emlékei is: a London bombázása közepette eltöltött szerelmes pillanatoké.

Részletek

The-Affair-3-évad-9-rész-(feliratos)
The End of the Affair

Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
1999, 102"  |  Premier (HU): 2000.04.27.
Dráma | Romantikus

Rendező: Neil JordanÍró: Graham Greene
Zene: Michael Nyman
Szereplők: Ralph Fiennes, Stephen Rea, Julianne Moore, Heather-Jay Jones, James Bolam, Ian Hart, Sam Bould, Cyril Shaps, Penny Morrell, Simon Fisher-Turner