The Crown 1. évad 4. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

The Crown 1. évad 4. rész (feliratos) / The Crown s01e04 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.

Tartalom

A The Crown című sorozat történetének középpontjában a 25 éves II. Erzsébet királyné áll. A fiatal nő vállaira komoly teher nehezedik, ugyanis át kell vennie a világ leghíresebb és leghatalmasabb monarchiájának vezetését, és jó kapcsolatot kell kialakítania az ország ikonikus miniszterelnökével, Winston Churchillel. A Brit Birodalom hanyatlik, a világpolitikában zűrzavar uralkodik, azonban amikor új királynő kerül a trónra, új korszak veszi a kezdetét. Peter Morgan zseniális, hosszú évek kutatása során kiérlelt forgatókönyve merész őszinteséggel tárja elénk II. Erzsébet életútját.

Részletek

The-Crown-1-évad-4-rész-(feliratos)
The Crown

Sorozat

Egyesült Királyság
2016, 52"  |  Premier: 2016
Dráma | Történelmi

Rendező: Benjamin Caron, Stephen Daldry
Forgatókönyvíró: Peter MorganOperatőr: Adriano Goldman
Szereplők: Nick Owenford, Karl Farrer, Beau Gadsdon, Jorge Leon Martinez, Jonathan Wayre, David Shields, Paul Leon Bridger, Ryan Early, Paul Sheridan