The Last Kingdom 2. évad 6. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

The Last Kingdom 2. évad 6. rész (feliratos)

The Last Kingdom 2. évad 6. rész (feliratos) / The Last Kingdom s02e06 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


The Last Kingdom 2. évad 6. rész (feliratos) film információk

Tartalom

A kalandfilmsorozat Bernard Cornwell The Saxon Warlord Chronicles című munkája alapján készült. A történet főhőse egy nemesi származású, fiatal férfi, akit a vikingek tettek gyermekként árvává, s akit a vademberek egyike nevelt fel. Később harcol Nagy Alfréd király, majd fia, Edward oldalán, s az angolok és a vikingek közt hánykolódva keresi önmagát: hová, melyik népcsoporthoz is tartozik valójában?

Részletek

The-Last-Kingdom-2-évad-6-rész-(feliratos)
The Last Kingdom

Sorozat

Egyesült Királyság
2015, 60"  |  Premier: 2015.10.10.
Akció | Történelmi | Romantikus

Rendező: Peter Hoar, Anthony Byrne, Ben Chanan
Forgatókönyvíró: Stephen Butchard
Zene: John Lunn
Szereplők: Alexander Dreymon, Ian Hart, David Dawson, Adrian Bower, Brian Vernel, Eliza Butterworth, Emily Cox, Thomas W. Gabrielsson, Harry McEntire