The Son 1. évad 1. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

The Son 1. évad 1. rész (feliratos)

The Son 1. évad 1. rész (feliratos) / The Son s01e01 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


The Son 1. évad 1. rész (feliratos) film információk

Tartalom

A tíz részes drámai sorozat Eli McCullough (Pierce Brosnan) életének teljes átalakulását mutatja be, miközben egy jóindulatú ártatlan emberből számító gyilkossá válik. Mindent elveszít a vad határvidéken, ami arra az útra tereli őt, hogy kiépítsen egy farmer- és olajbirodalmat.

Részletek

The-Son-1-évad-1-rész-(feliratos)
The Son

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2017  |  Premier: 2017
Dráma

Rendező: Kevin Dowling, Tom Harper
Forgatókönyvíró: Brian McGreevyProducer: Tom Harper
Szereplők: Electra Avellan, Caleb Burgess, Jhonnatan Cruz, Shane Graham, Luis John Soria, Manuel Uriza, Cherif Gacis, Eric Hack, Alex Livinalli, Leticia Magaña