The Strain - A kór 4. évad 9. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

The Strain - A kór 4. évad 9. rész magyar felirattal

The Strain - A kór 4. évad 9. rész magyar felirattal / The Strain s04e09 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


The Strain - A kór 4. évad 9. rész magyar felirattal film információk

Tartalom

New York városában elszabadul a pokol, miután a lakosságot egy vámpírvírus fertőzi meg. A Járványügyi Központ vezetője, Dr. Ephraim Goodwather és csapata nyomozásba kezd, hogy kiderítsék a járvány kitörésének okát. A kór az ikonikus rendező, Guillermo del Toro (A faun labirintusa, Tűzgyűrű) sorozata.  

Részletek

The-Strain---A-kór-4-évad-9-rész-magyar-felirattal
The Strain

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2014, 43"  |  Premier (HU): 2014.10.21.
Dráma | Horror | Thriller

Rendező: Peter Weller, David Semel
Forgatókönyvíró: Chuck Hogan
Zene: Ramin Djawadi
Szereplők: Corey Stoll, David Bradley, Mía Maestro, Kevin Durand, Jonathan Hyde, Richard Sammel, Jack Kesy, Natalie Brown, Miguel Gómez Checa, Ben Hyland