The Young Pope 1x04 feliratos teljes epizód online

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Az ifjú pápa 1. évad 4. rész (feliratos) / The Young Pope s01e04 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak a kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, látogass vissza sűrűn! :-)

Tartalom

Az ifjú pápa Lenny Belardóról szól, aki XIII. Piusz néven az első amerikai pápa lett. Úgy tűnik, a fiatal és sármos pápa megválasztása a bíborosi kollégium egyszerű, ám hatékony médiastratégiájának eredménye. De a látszat sokszor csal. Különösen azon a helyen és azok közt, akik Isten misztériumát választották, hogy útjukat vezesse. A helyszín a Vatikán, a szereplők pedig az egyház vezetői. És kiderül, hogy XIII. Piusz a legtitokzatosabb és legellentmondásosabb mind közül. Az éles eszű és naiv, ironikus és kisstílű, maradi és haladó, kétkedő és eltökélt, melankolikus és kíméletlen XIII. Piusz megpróbál átkelni az emberi magány végtelen folyóján, hogy meglelje azt az Istent, akit az emberiségnek adhat. És saját magának.(HBO)

Részletek

Az-ifjú-pápa-1-évad-4-rész-(feliratos)
The Young Pope

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Franciaország, Spanyolország, Olaszország
2016, 50"  |  Premier (HU): 2016.10.28.
Dráma

Rendező: Paolo Sorrentino
Forgatókönyvíró: Umberto Contarello
Zene: Lele Marchitelli
Szereplők: Jude Law, Diane Keaton, Silvio Orlando, Scott Shepherd, Cécile De France, Javier Cámara, Ludivine Sagnier, Toni Bertorelli, James Cromwell