Túloldal 2. évad 8. rész feliratos online epizód

Magyar sorozat cím: 

Túloldal 2. évad 8. rész magyar felirattal

Túloldal 2. évad 8. rész magyar felirattal / Túloldal 2x8 teljes epizód online teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Túloldal 2. évad 8. rész magyar felirattal film információk

Tartalom

2. évad: A 24 éves Holden életének felét kómában töltötte. 12 évesen esett kómába az erdő közepén és az orvosok nem tudtak mit kezdeni vele. Amikor felébredt, a világ megváltozott körülötte, ráadásul különleges képességre tett szert, amire többen is szemet vetettek. A második évadban folytatódnak Holden meghökkentő kalandjai. A fiatalember megpróbál „normális” életet élni, rendszeres munkát végez, és tovább erősíti a kapcsolatát Willával, de képtelen szabadulni az érzéstől, hogy „valami” készül.(HBO)