Túszjátszma 1. évad 15. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Túszjátszma 1. évad 15. rész

Túszjátszma 1. évad 15. rész / Trespass s01e15 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Túszjátszma 1. évad 15. rész film információk

Tartalom

Egy elszigetelt, jómódú közösség számára a magánterület védelme különösen fontos, nem kivétel ez alól a Miller család birtoka sem. Az ősi falak és gondosan ápolt kertek ölelésében él az üzletember, Kyle (Nicholas Cage) és felesége, Sarah (Nicole Kidman), akik úgy döntenek, hogy felújítják a házat. Mialatt a munkálatok és lázadó tinédzser lányuk, Avery (Liana Liberato) minden figyelmüket leköti, a könnyű és gyors pénzszerzés reményében négy brutális betolakodó ejti túszul őket otthonukban. Azonban árulás, csalás és intrika üti fel a fejét a hidegvérű bűnözők között. Kyle, Sarah és Avery pedig kénytelen hatalmas kockázatot vállalni annak érdekében, hogy egyénenként és családként is ép bőrrel megússzák a kalandot.

Részletek

Túszjátszma-1-évad-15-rész
Trespass

Amerikai Egyesült Államok, Bulgária
2011, 91"  |  Premier (HU): 2012.01.26.
Dráma | Thriller | Krimi

Rendező: Joel SchumacherÍró: Karl Gajdusek
Zene: David Buckley
Szereplők: Nicolas Cage, Nicole Kidman, Ben Mendelsohn, Liana Liberato, Cam Gigandet, Jordana Spiro, Dash Mihok, Emily Meade, Nico Tortorella, Brandon Belknap