Népszerű sorozatok

Eve
NEW
Six

Válótársak 3. évad 2. rész magyar szinkronos online epizód

Magyar sorozat cím: 

Válótársak 3. évad 2. rész

Válótársak 3. évad 2. rész / Válótársak 3x2 teljes epizód online teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Válótársak 3. évad 2. rész film információk

Tartalom

A Válótársak című magyar tévésorozatban három párkapcsolat kulisszái mögé leshetünk be. Bálint, a sármos ingatlanügynök miután félrelépett a szomszédasszonnyal, az utcára kerül - felesége kiteszi a szűrét. Egy eladásra ítélt házba cuccol be ideiglenesen, ahová hamarosan követi az ezermester Joci is, akit barátnője az őrületbe kerget gyerekcsinálási mániájával. Az asszony a sok hormontartalmú bogyótól ijesztően kezd viselkedni; férje szinte menekül előle. A problémás férfiak klubjához csatlakozik az üzletember Dávid is, aki házassági évfordulójukon megtudja, hogy felesége már évek óta undorodik tőle. A három férfi az együttlakás és a nőtől való különválás következtében megváltozik: Bálint szinte minden ringó csípőre lecsap, miközben megpróbálja visszaszerezni nejét - kevés sikerrel; Joci a felszabadultságát laza kapcsolatokban éli ki; Dávid pedig stresszes családapából igazi, határozott férfiember lesz.