Vámpírnaplók 8. évad 7. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Vámpírnaplók 8. évad 7. rész (feliratos) / The Vampire Diaries s08e07 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.

Tartalom

A Mystic Falls Gimnázium egyik diákja, Stefan Salvatore egy vámpír, ezt azonban senki sem sejti. A fiú beleszeret Ellába, aki a közelmúltban elhunyt szüleit gyászolja. A két fiatal szerelmét azonban sötét titkok árnyékolják be. Bár Stefan békésen éli életét, bátyja, Damon minden lakóra veszélyt jelent, beleértve Ellát is. A vérszomjas vámpírt csak Stefan tudja megállítani, ahhoz azonban, hogy felvehesse vele a versenyt, neki is emberi vérre van szüksége.

Részletek

Vámpírnaplók-8-évad-7-rész-(feliratos)
The Vampire Diaries

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2009, 43"  |  Premier (HU): 2010.06.25.
Fantasy | Dráma | Horror | Thriller | Misztikus | Romantikus

Rendező: Chris Grismer, Joshua Butler
Forgatókönyvíró: Kevin Williamson, L.J. Smith
Zene: Michael Suby
Szereplők: Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder, Kat Graham, Candice Accola, Zach Roerig, Steven R. McQueen, Michael Trevino, Matthew Davis, Joseph Morgan