Végtelen Szerelem 1. évad 24. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Végtelen Szerelem 1. évad 24. rész / Endless Love s01e24 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.

Tartalom

Jade (Gabriella Wilde) és David (Alex Pettyfer) két külön világból származik. A lány a gazdagok megszokott életét éli, szülei orvosi pályára szánják őt, de Jade másra, bizonyos értelemben többre vágyik. David egy autószerelő műhelyben dolgozik, nem gondol a jövőre, ráadásul rendőrségi ügye is volt már. Kettőjük találkozása már az első pillanatban heves érzelmeket vált ki belőlük. A szülők hevesen próbálják szétválasztani a két fiatalt, de minden próbálkozással csak kettőjük szerelmét erősítik. Mondják, hogy a szerelem bármire képes, de van, amihez a pusztán az érzelmek kevésnek bizonyulnak.

Részletek

Végtelen-Szerelem-1-évad-24-rész
Endless Love

Amerikai Egyesült Államok
2014, 104"  |  Premier (HU): 2014.02.13.
Dráma | Romantikus

Rendező: Shana FesteÍró: Scott Spencer
Forgatókönyvíró: Joshua Safran
Szereplők: Alex Pettyfer, Gabriella Wilde, Bruce Greenwood, Joely Richardson, Robert Patrick, Rhys Wakefield, Dayo Okeniyi, Emma Rigby, Anna Enger, Fabianne Therese