Végtelen Szerelem 2. évad 27. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Végtelen Szerelem 2. évad 27. rész (feliratos)

Végtelen Szerelem 2. évad 27. rész (feliratos) / Endless Love s02e27 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Végtelen Szerelem 2. évad 27. rész (feliratos) film információk

Tartalom

Jade (Gabriella Wilde) és David (Alex Pettyfer) két külön világból származik. A lány a gazdagok megszokott életét éli, szülei orvosi pályára szánják őt, de Jade másra, bizonyos értelemben többre vágyik. David egy autószerelő műhelyben dolgozik, nem gondol a jövőre, ráadásul rendőrségi ügye is volt már. Kettőjük találkozása már az első pillanatban heves érzelmeket vált ki belőlük. A szülők hevesen próbálják szétválasztani a két fiatalt, de minden próbálkozással csak kettőjük szerelmét erősítik. Mondják, hogy a szerelem bármire képes, de van, amihez a pusztán az érzelmek kevésnek bizonyulnak.

Részletek

Végtelen-Szerelem-2-évad-27-rész-(feliratos)
Endless Love

Amerikai Egyesült Államok
2014, 104"  |  Premier (HU): 2014.02.13.
Dráma | Romantikus

Rendező: Shana FesteÍró: Scott Spencer
Forgatókönyvíró: Joshua Safran
Szereplők: Alex Pettyfer, Gabriella Wilde, Bruce Greenwood, Joely Richardson, Robert Patrick, Rhys Wakefield, Dayo Okeniyi, Emma Rigby, Anna Enger, Fabianne Therese