Népszerű sorozatok

Eve
NEW
Six

Velvet a divatház 3. évad 16. rész magyar szinkronos online epizód

Magyar sorozat cím: 

Velvet a divatház 3. évad 16. rész

Velvet a divatház 3. évad 16. rész / Velvet a divatház 3x16 teljes epizód online teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Velvet a divatház 3. évad 16. rész film információk

Tartalom

Jeffrey Beaumont (Kyle MacLachlan) egy első ránézésre nyugodt és békés kisvárosba kerül. A közeli mezőn sétálgatva furcsa dolgot vesz észre, a földön egy emberi fül hever. Rögvest a rendőrségre siet, de senki nem jelentette semmit. Jeff beül egy bárba, ahol a helyi énekesnő szinte megigézi. Dorothy (Isabella Rossellini) valóban igen tehetséges és nagyon szép is, de a helyi nehéz fiú, Frank (Dennis Hopper) szeretője. Frank és bandája rettegésben tartja a kisváros lakóit. Kiderül, hogy Dorothy kisfiát is elrabolta, így tartja sakkban az asszonyt. Jeff és Sandy (Laura Dern) megpróbál segíteni a bajba jutott nőn, de nem is sejtik, hogy ezzel mekkora veszélybe keverednek.